Välkomna till Sommaraktiviteter i Växjö tillsammans med oss

Sommaren står för dörren, och vi på Linné Hemvård i Växjö har planerat en rad härliga aktiviteter för att förgylla de varma månaderna. Vi vill med glädje bjuda in både våra befintliga vårdtagare och potentiella nya vänner att delta i våra sommaraktiviteter. Det finns något för alla, och vi ser fram emot att skapa minnesvärda stunder tillsammans!

Allsång i Linnéparken – 10 juli Sjung med oss under en stämningsfull kväll i Linnéparken. Vi samlas under de lummiga träden och låter sången förena oss i gemenskap. Ta med ditt bästa humör och var beredd på att sjunga gamla favoriter och nya hits tillsammans med oss!

Nationaldagen – 6 juni Fira Sveriges nationaldag med oss! Vi kommer att fira med flaggor, musik, och en härlig stämning. Det blir en dag fylld av svenska traditioner och gemenskap. Missa inte denna festliga tillställning!

Träffpunkten Strandbjörket – 25 juni En dag vid Strandbjörket full av aktivitet och glädje! Vi kommer att cykla, fika och delta i en spännande 5-kamp. Här finns möjlighet att träffa nya vänner och njuta av den vackra omgivningen. Oavsett om du deltar i tävlingarna eller bara vill njuta av en kopp kaffe i gott sällskap, så är du varmt välkommen!

Cykeltur med Tandemcykeln Känn vinden i håret och friheten på vägarna med våra cykelturer! Vi erbjuder även tandemcykel för de som önskar. Det är ett fantastiskt sätt att få lite motion, njuta av naturen och umgås med andra. Varje tur anpassas efter deltagarnas förmågor och önskemål, så alla kan vara med. Linné Hemvård värnar om gemenskap och glädje, och vi ser fram emot att dela dessa underbara sommarupplevelser med er. Kom och njut av sommaren tillsammans med oss – vi lovar många skratt och oförglömliga stunder! Vi hoppas att ni blir inspirerade att delta i våra aktiviteter och ser fram emot att träffa er! För mer information och anmälan, kontakta oss eller läs mer på vår hemsida. Varmt välkomna! Linné Hemvård

Matchvärd Östers IF – 16 juni Välkomna till en dag fylld av fotboll, mat och dryck tillsammans med Östers IF den 16 juni! Upplev den härliga stämningen när vi samlas för att njuta av spännande fotbollsmatcher, läcker mat och uppfriskande drycker en av logerna. Det blir en dag att minnas, med goda smaker och gemenskap i fokus.

 

Läs artikeln i Lokaltidningen Växjö/Alvesta